top of page
beukenhof.jpg

MAAK KENNIS MET DE BEUKENHOF TE HEERHUGOWAARD

16 levensloopbestendige bungalows 

beukenhof.jpg
beukenhof
Beukenbos

GELIJKVLOERS EN LEVENSLOOPBESTENDIG

De 16 te realiseren bungalows zijn volledig gelijkvloers, met focus op comfort en toegankelijkheid. Daarnaast spelen zij volledig in op de actuele uitdagingen in de energiemarkt. Ze zijn Nul-op-de-Meter (NOM), uitgerust met individuele warmtepomp voor warmte en koude, zonnepanelen én standaard 2 thuisbatterijen.  

 

De energiezuinige bungalows ( A++++ ) van maar liefst bijna 140 m2 zijn allen gelegen op eigen royale percelen. De bungalows zijn geschakeld in blokken en worden uitgerust in een mooie zacht-witte baksteen met kamerbrede antraciete puien.

LICHTINVAL EN

RUIMTE

De woonkamer en woonkeuken meten samen ruim 81 m2 en hebben verhoogde plafonds van 3,5 meter. De voor- en achtergevel bestaan bijna volledig uit glas. Hierdoor ervaart u in de woning een zee van licht en ruimte. 

De Beukenhof bestaat uit drie woonblokken. Eén woonblok van 8 woningen, een woonblok van 6 woningen en één twee-onder-een-kapwoning. Elke woning in de Beukenhof biedt een ruim opgezette woonomgeving met een royale tuin en aan de voorzijde is er ruime parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein. 
 

RECREATIE EN

GROENE OMGEVING

Beukenhof is gelegen in het zuidelijkste deel van de de Draai, gelegen tussen de Beukenlaan
en Oosterparkweg Zuid, waar u de geur van het
Waarderhoutbos niet kunt missen en waar op steenworpafstand alle centrumvoorzieningen binnen handbereik zijn.

Waarderhout Heerhugowaard is een prachtig natuurgebied in de kop van Noord-Holland. Het gebied staat bekend om de uitgestrekte bossen, groene weilanden en mooie wandelpaden

Voorkant bungalows.jpg
Voorkant bungalows.jpg

KENMERKEN VAN
DEZE PRACHTIGE BUNGALOWS

 • Volledig gelijkvloers
   

 • Gebruiksoppervlakte 139 m2
   

 • Woonkamer en woonkeuken van ± 81 m2
   

 • Riant elektrisch bedienbaar dakraam (± 11 m2)
   

 • Energiezuinig A++++
   

 • Nul-Op-de-Meter (NOM)

 •  

 • Individuele bodem gestuurde warmtepomp
   

 • Vloerverwarming en -koeling
   

 • Balansventilatie
   

 • Warmte-Terug-Win-unit (WTW) 
   

 • Zonnepanelen (PV)
   

 • Slim energie-ecosysteem inclusief 2 thuisbatterijen
   

 • 2 slaapkamers met elektrisch bedienbare dakkoepels
  (beide ± 12 m2)

   

 • 2 royale bergingen, waarvan de tuinzijde berging ruim 11 m2 is
   

 • 2 toiletten, waarvan 1 in de badkamer
   

 • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
   

 • Aanleg van beschoeiingen voor de aan het water gelegen woningen
   

 • Zijramen voor de op een hoek gelegen woningen
  (ook de 2-onder-1-kap)

   

 • Inclusief keuken met luxe inbouwapparatuur van het merk Siemens
   

 • Inclusief sanitair en tegelwerk met keuzemogelijkheden
   

 • Inclusief bestrating en erfafscheidingen

0_25022016171613_O_cool-kunst-en-cultuur
Park van Luna.jpg

STAD VAN KANSEN

De Stad van Kansen wordt Heerhugowaard ook wel genoemd. Zo heeft Heerhugowaard aantrekkelijke woonmilieus, een goed werkklimaat, een Stadshart en veel ruimte, water en groen. In het moderne stadshart vind je het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland, Middenwaard. Ook zeer goed uitgeruste restaurants en terrassen vind je om en nabij het winkelcentrum. Net als een bowling, bioscoop en het moderne theater Cool.

PARK VAN LUNA

Bij mooi weer is het goed toeven in het Park van Luna. Een gebied van 180  hectare met bos, weides en waterpar-tijen. Bij het strand kun je zwemmen en rondom is het prima wandelen, fietsen, mountainbiken, skeeleren en varen of bezoek het iets verder gelegen Polder-museum! Voor de echte waaghalzen is de kabelwaterskibaan van Skeef. Het is alleen al leuk om naar te kíjken: al die  geoefende en minder geoefende  waterskiërs die proberen overeind te blijven.

Heerhugowaard_molen_Veenhuizer.jpg
koe-weiland-bergen-noord-holland.jpg

POLDERROUTE

Ondanks al zijn moderne voorzieningen wordt Heerhugowaard – van oorsprong een polderdorp – ook omgeven door eilanden, rietkragen en een kilometers--lange hoge ringdijk. Dit is een prima uitvalsbasis om de fiets te pakken of je wandelschoenen aan te trekken voor een mooie tocht. De Stolpenroute is een fietstocht langs monumentale oude stolpboerderijen en de wandeling Stad van de Zon vertelt je meer over de bijzondere emissie neutrale wijk met dezelfde naam.

LANDELIJK WONEN

Wonen op een unieke toplocatie grenzend aan uitgestrekte polders met weids uitzicht en op een steenworp afstand van Heerhugowaard en Alkmaar.  Op 200 meter van de weg gelegen komen er twee landhuizen en een stolpwoning te staan op riante kavels. De kavels hebben een vrije ligging met veel privacy en prachtig weids uitzicht. Een parel voor wie op een unieke locatie wil wonen.

1000.jpeg
alkmaar-noord-holland.jpg

RIJK DER 1000 EILANDEN

Binnen een kwartier ben je in een puur Hollands cultureel erfgoed;  Museum Broeker Veiling te Broek op Langedijk, de oudste doorvaar- groenteveiling ter wereld welke gelegen is in het Rijk der 1000 Eilanden. Door het Rijk der 1000 Eilanden kun je prachtig varen door de smalle kronkelende sloten met zijn groente akkers op kleine eilandjes.

EEN DAGJE UIT OM DE HOEK

Heerhugowaard heeft een ideale ligging ten  opzichte van plaatsen als Alkmaar, Haarlem, Hoorn en  Amsterdam.  Heerlijk om te genieten van de stadse reuring met zijn  winkels, theaters en restaurants. Een prima uitvalsbasis om steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam te bezoeken en eenvoudig bereikbaar via de N242 en de A9.  Zee, duinen, bos, water binnen handbereik, uitgebreide winkelvoorzieningen en een bruisende horeca.

bottom of page