top of page
000 beukenlaan.jpg

verkoopdocumentatie

Download hier de beschikbare verkoopdocumentatie

Downloadinstructie
Afhankelijk van uw persoonlijke browserinstellingen openen de documenten ofwel in een nieuw venster ofwel worden ze direct opgeslagen in de map Downloads van uw PC/Laptop/Telefoon. Het grootste deel van de documenten zijn PDF-bestanden. Het gratis programma Adobe Reader om deze bestanden te kunnen openen kunt u downloaden via deze link. 

Het inschrijfformulier treft u ook als Word-bestand. Deze kunt u na het downloaden openen en doorlopen met de tabtoets om de velden invullen. Hierna kunt u deze opslaan en aan ons toesturen via e-mail of afdrukken en ons toesturen via de post. Wanneer u geen Word tot uw beschikking heeft kunt u de PDF downloaden, afdrukken en handmatig invullen. Hierna kunt u deze inscannen, opslaan en e-mailen of per post aan ons doen toekomen.

Let op, bovenstaande documenten zijn geen verkoopcontracttekstukken (zie disclaimer). 

Delivering Package

Stuur uw inschrijfformulier
vóór 8 mei aan info@belle-vue.nu

Disclaimer

Deze website is bedoeld als informatiemiddel. Alle informaties is met de uiterste zorg samengesteld. Desondanks kunnen er op tekeningen, impressies, teksten en dergelijke foutieve informatie staan en/of kunnen er afwijkingen zijn tussen de inhoud en de werkelijkheid. Alle vermelde maten, teksten en dergelijke zijn indicatief. Aan deze teksten, tekeningen, impressies en dergelijke kunnen geen rechten worden ontleend.  Niets van deze website mag worden gebruikt door derden zonder schriftelijke toestemming van de ontwikkelaar.

bottom of page